Paardenfotograaf Lieke B veelgestelde vragen

FAQ - Veelgestelde vragen

1. Wat is de prijs van een fotoshoot met paard?

Alle prijzen en pakketten vind je op deze pagina. Een fotoshoot van Paardenfotograaf Lieke B boek je al vanaf 75 €. 

2. Wat zijn de verplaatsingskosten?

De verplaatsingskosten voor een fotoshoot bedragen 0,35 € per km gerekend vanaf Steenweg 33/2 in Herk-de-Stad. Vergeet ook niet om de terugweg mee te nemen in je berekening! Boek je een fotoshoot voor verschillende paarden op dezelfde locatie, dan betaal je uiteraard maar 1 keer de verplaatsingskosten.

3. Wat bij slecht weer?

Wanneer is het eigenlijk slecht weer voor een fotoshoot met paarden? Als het regent kan de paardenfotoshoot niet doorgaan. Ook bij extreme temperaturen en felle zon wordt de fotoshoot beter verplaatst naar een koeler moment. Bewolkt weer is eigenlijk ideaal voor mooie foto's van je paard!

Wanneer het te slecht weer is, wordt de fotoshoot verplaatst naar een ander moment in onderling overleg.

4. Hoe lang duurt een fotoshoot met paard?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur. Dat kan een fotoshoot zijn met paard of een fotoshoot met paard en ruiter of rijfoto's. Wens je een uitgebreide fotoshoot met portretfoto's en rijfoto's dan raad ik zeker aan om te kiezen voor het premium pakket of het deluxe pakket.

Tijdens een premium fotoshoot voorzie ik 1u30, tijdens een deluxe fotoshoot voorzie ik 2u.

5. Hoe kan ik de fotoshoot betalen?

De fotoshoot betalen kan cash, via overschrijving of met de app. Je ontvangt de foto's pas na betaling van het volledige bedrag. 

Heb je een bedrijf en ontvang je graag een factuur van de paardenfoto's? Geen probleem! Paardenfotograaf Lieke B maakt gebruik van de BTW-vrijstelling voor kleine ondernemingen. Alle vermelde bedragen zijn dus exclusief BTW.

6. Wanneer ontvang ik de foto's van mijn paard of pony?

Na de fotoshoot ontvang je binnen de 2 dagen een link naar een galerij waarin je alle onbewerkte foto's terugvindt. Heb je je keuze doorgeven? Dan ontvang je 2 werkdagen later een voorproefje met enkele bewerkte foto's. De andere foto's van je paard ontvang je bewerkt binnen de 10 werkdagen. (Op voorwaarde dat de betaling in orde is).

7. Kan ik zelf de foto's kiezen van de paardenfotoshoot?

Ja! 2 werkdagen na de fotoshoot ontvang je een link naar een fotogalerij. Hier vind je alle onbewerkte foto's terug. Uit deze galerij kan je dan alle foto's kiezen die je wenst aan te kopen. Het is absoluut niet toegelaten om deze foto's, die voorzien zijn van copyright, te gebruiken of te verspreiden! 

8. Kan ik jou ook boeken voor andere fotoshoots?

Wil je ook graag je hond op de foto laten zetten? Of wil je graag een zwangerschapsfotoshoot? Contacteer mij gerust voor de mogelijkheden.

9. Hoe bereid ik mij voor op een fotoshoot met mijn paard?

Best denk je al eens op voorhand na over een geschikte locatie. Vaak ik een wei met wat struiken of bomen al voldoende voor een mooi eindresultaat. Ga je liever ergens op locatie? Laat het me zeker even op voorhand weten!

Zorg ervoor dat je paard of pony gewassen is en dat al je materiaal zuiver is. 

Ga je graag zelf mee op de foto? Een nette rijoutfit kan altijd. Over het algemeen is een outfit met lichte tinten beter geschikt dan felle kleuren of prints. 

10. Kan ik de fotoshoot verplaatsen?

Bij slecht weer wordt de fotoshoot van je paard verplaatst naar een ander moment. 

Moet de fotoshoot verplaatst  worden om een andere reden? Dan kan dit meer dan 48u op voorhand. Annuleer je laattijdig dan wordt er 50% van het afgesproken tarief in rekening gebracht.

Een volledige annulatie is niet mogelijk.

Paardenfotografie Lieke B - FAQ
Paardenfotografie Lieke B frequently asked questions
Paardenfotografie LIeke B veelgestelde vragen